Over ons

Pearl baitboats,

inmiddels alweer een bekend product in de karperscene. Na jarenlange ervaring in het bouwen, verbeteren, ontwikkelen en repareren van voerboten hebben we in 2012 besloten om de Pearl-lijn op te starten. Deze boten zijn eigenlijk gebaseerd op de boten, waar we in het verleden ervaringen mee hebben opgedaan. De plussen tegen de minnen weggestreept en degelijkheid en gebruikersgemak toegevoegd.

Eerst was de Big Pearl een feit. Een grote voerboot die op alle wateren inzetbaar is. Met zijn 2 grote voerbakken is het mogelijk om 5 kilo boilies te vervoeren. Tevens zit er in deze boot 27 ampère aan batterijen. In principe zijn alle denkbare opties mogelijk. Denk hierbij aan diverse types dieptemeters, Gps en camerasystemen. Ook kan de boot gedipt worden in ruim 300 kleuren en motieven.

Onze meest verkochte boot is de Medium Pearl. Met zijn 74 cm lengte mag deze boot oprecht een alleskunner worden genoemd. Hij kan met 2 accu’s varen maar onze nieuwe ABS versie kan ook zeer goed functioneren met 1 accu aan boord. Vooral de vaartijd is uitzonderlijk te noemen. Ook de eenvoud, kracht, vaareigenschappen, koersvastheid en wendbaarheid is zelfs voor ons nog een verassing. Zowel op de kleine putjes als op de ware binnenzeeën heeft deze boot zijn diensten bewezen. Zoals u kunt verwachten zijn deze bootjes vrij compleet bij aflevering, maar al onze boten worden naar wens van de klant gebouwd. Type en kleur van de verlichting; kleur van de boven- en of onderkant; extra opties, direct of achteraf in te bouwen; type handzender, enz. enz.

Standaard hebben onze boten:

  • verlichting op afstand bedienbaar
  • digitale technieken
  • 2 accu’s
  • dimbare verlichting, om felle leds in te stellen naar uw eigen keuze
  • verstraler via handzender bedienbaar
  • verlichting via handzender bedienbaar
  • wierfilter
  • 2 afzonderlijk te bedienen voerkleppen, zeer eenvoudige, maar perfect werkende sluiting
  • oplader

We hebben een paar vaste materialen en merken in de boot. We wisselen wel met andere merken, omdat we van mening zijn dat er in de radiografische wereld veel merken zijn die de bekendere merken voorbij gevlogen zijn. Het voordeel daarvan is dat we steeds de nieuwste technieken aan kunnen bieden. Ook het brede aanbod van diverse leveranciers zien we als rijkdom.

Wij leveren de bootjes het liefst persoonlijk af. Weet wat je koopt is ons motto.

We hadden ook een kleine versie, de Instant Pearl. Deze versie is momenteel niet leverbaar. We zijn druk bezig om een compleet nieuw klein instant bootje op de markt te zetten maar dat heeft even tijd nodig.

Ik hoop dat onze site u kan helpen met uw vragen. Aarzel niet om ons te bellen of te mailen als er toch nog wensen of vragen zijn. Ik sta u graag te woord.

Cor Hendriks - Pearl Baitboats